Apie mus

Veislynas Geravalis įsikūręs Tauragėje, miesto pakraštyje, kur pakanka vietos šunų fiziniam aktyvumui ir socializacijai.

Geravalis – dar jaunas Labradoro Retriverių veislynas, oficialiai  įregistruotas 2017 m. Tarptautinėje kinologų federacijoje FCI ir Valstybinėje Maisto ir Veterinarijos Tarnyboje.

Labradoro Retriveriai – šeimos šunys. Ir atėjo jie į mūsų gyvenimą matant kaimynų šeimos narį – Bigą.

.

Šis labradoras tipiškas veislės atspindys: ištvermingas ir tvirtas tiek fiziškai, tiek savo charakteriu. Užsispyręs, bet nuostabus kompanionas tiek dienomis gamtoje braidant upeliais, tiek besiglaustantis vakarai. Gerietis, lydėjęs mane, kaip kaimynę į darbą.

.

Stebėdami Bigą nusprendėme įsigyti ir mes Labradoro retriverių veislės kalytę – Korą (Rinara Beržoras). Pradžioje veisti neketinome, bet matant jos begalinį gerumą ir atsidavimą, protą ir intelektinius sugebėjimus, fizinį veislės standartą nusprendėme išbandyti save Labradoro Retriverių veisime.

.

Pradžioje tai buvo hobis, tiesiog norėjome įvertinti ar esame kompetentingi ir pajėgūs užsiimti tokia atsakinga veikla, Ir pavyko… Pamažu pradėjome plėsti savo veiklą ir nusprendėme tapti oficialiu veislynu. Ilgai galvojome apie veislyno pavadinimo pasirinkimą ir pagaliau atradome mums tinkamiausią – “Geravalis”. Juk tai sąvoka atspindinti šios veislės šunų charakterį: visada ir visiems parodyti savo gerą valią ir prisirišimą…

.

Mūsų šunys visada su mumis. Mes leidžiame laiką natūraliai bendraudami, tai mūsų šeimos nariai. Todėl ir  stengiamės juos veisti labai atsakingai, kad kiekviena nauja šeima, įsigijus mūsų šuniuką džiaugtųsi juo kaip pilnaverčiu, puikaus temperamento, fiziškai ir psichiškai sveiku, aktyviu ir begaline meile pasižyminčiu šeimos nariu.

.

Veisiame visų Labradoro Retriverių spalvų: šviesius, šokoladinius ir juodus šuniukus.  Į naujas šeimas  jie iškeliauja su pardavimo sutartimi ne anksčiau kaip 2 mėn. amžiaus, turi kilmės dokumentus, euro pasus, yra žymėti ir registruoti GAR (Gyvūnų Augintinių registras),  nukirminti bei pagal amžių paskiepyti.

.

Bendraujame su naujaisiais šeimininkais, stengiamės konsultuoti juos auginimo, priežiūros, dresūros klausimais.

.

Su savo šunimis dalyvaujame parodose, ypač specializuotose, kur teisėjauja veislės specialistai. Visada dėmesingai įsiklausome į teisėjų vertinimus ir pastabas

.

Planuojame keliones su savo augintiniais: ar tai būtų eilinė išvyka į gamtą su mūsų ir jų draugais ar tolimesnė kelionė į dar nepažintas vietas.

.

Labradoro Retriveriai – dalis mūsų gyvenimo. Juos augindami išmokome begales taip naudingų visiems dalykų: kantrybės, tvarkos, atlaidumo, susivaldymo, atjautos ir svarbiausia – kiek galima daugiau meilės visiems. Ir labai norime tuo pasidalinti su kitais, labradoriukų pagalba – išleisdami juos į pasaulį, naujas šeimas kaip gerumo ir meilės etalonus.

Galerija